كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه:الكنافه بحشوه الكريمه
مقدمه من : مها إبراهيم
مده التحضير : 15دقيقه
مده التسويه: 30دقيقه
المقادير
نصف كيلو كنافه من الفريزر ونفتتها جيدا
نصف كوب ذبده سايحه
ربع كوب سكر بودره
كوب حليب
معلقتين. نشا كبيره
معلقتين سكر
طريقه الكريمه
ودي الكريمه حله علي النار نضع اللبن والسكر ونقلب ندوب النشا في معلقتين لبن بارد ونضيفهم اول لما يغلي نطفئ النار
الشربات
كوب سكر كوب ماء نضعهم علي النار يغلي شويه نضيف عصره لمون عشر دقايق ونطفي
ألطريقه
نحضر الكنافه وعليها السكر البودرة ونقلب جيدا نضع الذبده ونخلي الكنافه تشرب الذبده جيد جدا
نحضر الصواني نضع راق كنافه ونضغط جيد جدا ثم الكريمه ثم راق كنافه وعلي الوجه نرش معلقتين ذبده تدخل الفرن الرف الوسط اول ما تحمر من تحت نقلبها علي صينيه ثم نفس الصينيه معلقتين ذبده ونضع الكنافه تدخل الفرن يحمر الوش نطلعها تسقي شربات بارد وصحه وهنا
التحضير ربع ساعه
الطهي نصف ساعه
اسم الوصفه:الكنافه بحشوه الكريمه
مقدمه من : مها إبراهيم
مده التحضير : 15دقيقه
مده التسويه: 30دقيقه
المقادير
نصف كيلو كنافه من الفريزر ونفتتها جيدا
نصف كوب ذبده سايحه
ربع كوب سكر بودره
كوب حليب
معلقتين. نشا كبيره
معلقتين سكر
طريقه الكريمه
ودي الكريمه حله علي النار نضع اللبن والسكر ونقلب ندوب النشا في معلقتين لبن بارد ونضيفهم اول لما يغلي نطفئ النار
الشربات
كوب سكر كوب ماء نضعهم علي النار يغلي شويه نضيف عصره لمون عشر دقايق ونطفي
ألطريقه
نحضر الكنافه وعليها السكر البودرة ونقلب جيدا نضع الذبده ونخلي الكنافه تشرب الذبده جيد جدا
نحضر الصواني نضع راق كنافه ونضغط جيد جدا ثم الكريمه ثم راق كنافه وعلي الوجه نرش معلقتين ذبده تدخل الفرن الرف الوسط اول ما تحمر من تحت نقلبها علي صينيه ثم نفس الصينيه معلقتين ذبده ونضع الكنافه تدخل الفرن يحمر الوش نطلعها تسقي شربات بارد وصحه وهنا
التحضير ربع ساعه
الطهي نصف ساعه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق