احلى طبق مشويات من ايدية فراخ ولحمة وكفتة مقدم
مدة التحضير 10 دقائق
مقادير التتبيلة ملح فلفل ببريكا بصل بودر ومعلقة ثوم مفروم وزعتر سورى وكركم وجنزبيل بودر ورشة قرنفل ومعلقة صلصة بربكيو ومعلقة سمأ ومعلقتين زيت زيتون ومعلقة كبير عسل نحل وعصير لمونة ومعلقة خل
وبصلتين كبار مفرومين ناعم
الطريقة هنخلط مكونات التتبيلة على بعضها ماعدا البصل المفروم
بعد فرم البصل هنأخذ ماء البصل ونضع عليهم معلقيتين كبار من التتبيلة ونضع فيها اللحمة وتترك فى الثلاجة ونأخذ تفل البصل ونصعه على كيلو لحم مفروم للكفتة وعليهم معلقتين كبار من التتبيلة وبهارات كفتة ونقلبها ونعضها فى الثلاجة لحين الشواء نصبعها على اسياخ وتشوى وبنفس التتبيلة نتبل الفراخ وعلى الثلاجة لحين الشوى ولابد من وجودهم فى التتبيلة 4ساعات على الأقل ومعاهم سلطة خضرة وسلطة طحينة وبالهنا
مدة التحضير 10 دقائق
مقادير التتبيلة ملح فلفل ببريكا بصل بودر ومعلقة ثوم مفروم وزعتر سورى وكركم وجنزبيل بودر ورشة قرنفل ومعلقة صلصة بربكيو ومعلقة سمأ ومعلقتين زيت زيتون ومعلقة كبير عسل نحل وعصير لمونة ومعلقة خل
وبصلتين كبار مفرومين ناعم
الطريقة هنخلط مكونات التتبيلة على بعضها ماعدا البصل المفروم
بعد فرم البصل هنأخذ ماء البصل ونضع عليهم معلقيتين كبار من التتبيلة ونضع فيها اللحمة وتترك فى الثلاجة ونأخذ تفل البصل ونصعه على كيلو لحم مفروم للكفتة وعليهم معلقتين كبار من التتبيلة وبهارات كفتة ونقلبها ونعضها فى الثلاجة لحين الشواء نصبعها على اسياخ وتشوى وبنفس التتبيلة نتبل الفراخ وعلى الثلاجة لحين الشوى ولابد من وجودهم فى التتبيلة 4ساعات على الأقل ومعاهم سلطة خضرة وسلطة طحينة وبالهنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق