الجمعة، 1 يونيو 2018

(طريقه عمل الفرخه المشويه)
مده التحضير : نصف ساعه
مده النضج   : ساعه
المقادير .فرخه.٣ملاعق صلصه.معلقه صغيرة من كمون. فلفل اسود .توم بودر. بصل بودر. بهارات فراخ.بابريكا.ملح .معلقه زبادي.مكعب ماجي حسب رغبه
مده التحضير)يوضع كل المكونات علي الفرخه بعد الغسيل الجيد بماء وملح والخل وتترك في الثلاجه من ٣ساعات الي يوم كامل.
التسويه)توضع في الفرن في صينه او علي شبكه براحتك من ساعه الي ساعه ونصف حسب حجم الفرخه وممكن وضغ بقدونس عليها او لا براحتك
ام يوسف
مديره مطبخ اكستر العرب / الشيف إيمان شلبي

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

باقى القليل من الزمن ع موعد إنطلاق مهرجان مصر للفن والجمال الموسم الثاني برئاسة الأستاذ /أحمدشوقى

  كتبت الاعلاميه د/نورا الشرقاوى  قريبا موعدانطلاق الموسم الثاني للمهرجان  وأكد رئيس المهرجان احمد شوقى ان الحضور مجاني محاضرات مجانيه لتوعي...