(طريقه عمل الفرخه المشويه)
مده التحضير : نصف ساعه
مده النضج : ساعه
المقادير .فرخه.٣ملاعق صلصه.معلقه صغيرة من كمون. فلفل اسود .توم بودر. بصل بودر. بهارات فراخ.بابريكا.ملح .معلقه زبادي.مكعب ماجي حسب رغبه
مده التحضير)يوضع كل المكونات علي الفرخه بعد الغسيل الجيد بماء وملح والخل وتترك في الثلاجه من ٣ساعات الي يوم كامل.
التسويه)توضع في الفرن في صينه او علي شبكه براحتك من ساعه الي ساعه ونصف حسب حجم الفرخه وممكن وضغ بقدونس عليها او لا براحتك
ام يوسف
مديره مطبخ اكستر العرب / الشيف إيمان شلبي
مده التحضير : نصف ساعه
مده النضج : ساعه
المقادير .فرخه.٣ملاعق صلصه.معلقه صغيرة من كمون. فلفل اسود .توم بودر. بصل بودر. بهارات فراخ.بابريكا.ملح .معلقه زبادي.مكعب ماجي حسب رغبه
مده التحضير)يوضع كل المكونات علي الفرخه بعد الغسيل الجيد بماء وملح والخل وتترك في الثلاجه من ٣ساعات الي يوم كامل.
التسويه)توضع في الفرن في صينه او علي شبكه براحتك من ساعه الي ساعه ونصف حسب حجم الفرخه وممكن وضغ بقدونس عليها او لا براحتك
ام يوسف
مديره مطبخ اكستر العرب / الشيف إيمان شلبي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق