السبت، 13 فبراير 2021

طريقة ملوخية فرك صعيدي



مقدمه من شيف حنان ركابي


مده التحضير 15 دقيقة


مده الطهي 10دقائق


المقادير


 ملوخيه خضراء متقرطف ومغسوله


ثوم 


كسبره ناشفه 


ملح


شوربة


ذرة صغير كربانوته


طريقة التحضير

نضع الشوربه علي النار وعليه الكربوناته

ثم الملوخيه الورق نضع عليه ثوم ني اول ما تغلي غلوه والتانيه ونزله ونفرك بالمفراك أو بالاهاند

ثم نحمر التوم بالكسبره الناشفه والملح ونطش الملوخيه وهتاكلي احلي طبق ملوخيه في الدنيا

هناك تعليق واحد:

باقى القليل من الزمن ع موعد إنطلاق مهرجان مصر للفن والجمال الموسم الثاني برئاسة الأستاذ /أحمدشوقى

  كتبت الاعلاميه د/نورا الشرقاوى  قريبا موعدانطلاق الموسم الثاني للمهرجان  وأكد رئيس المهرجان احمد شوقى ان الحضور مجاني محاضرات مجانيه لتوعي...