مقدم من شيف ياسمين حسن
مده التحضير 10دقايق
مده الطهى 20دقيقه
المكونات
نصف كيلو صدور دجاج (فراخ)
ملعقتين دقيق
ملعقتين نشا
ملعقه صغيره من ملح وفلفل اسود وبابريكا توم وبصل بودره نصغ ملعقه صغيره بيكنج بودر
كوبين كرسبى بيضه
ملعقه خل
كوب حليب
الطريقة
نقلب كل المكونات للحصول على قوام مناسب وننقع فيها صدور الفراخ أقل شىء ساعتين فى التلاجه
ثم توضع فى الكرسبى وتقلى فى زيت غزير
وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق