كتبت عايده السحراوي
اسم الوصفه:جلاش بالعسل وحشو السوداني
مقدم من :ميرفت رجب
مدة التحضير : 10 دقائق
مدة التسويه : 15 دقيقة
المقادير
نصف كيلو جلاش
ذبدة سايحة
سوداني مفروم
الطريقة
نحضر صنية مدهونة زبدة ونرص الجلاش
ورقة ورقة وندهنهم زبدة حتي نصف الكمية
ثم نضع السوداني ونكمل باقي الجلاش بنفس
الطريقة وندهن الوش زبدة ونقطعه بالسكينة
بالشكل اللي تحبيه وبعدين ندخله الفرن علي
180 في النصف وبعدين تحت الشواية ياخد
لون ولما يطلع من الفرن نسقيه بالشربات البارد
وبالف هناااا👌🏿👌🏿🌹
اسم الوصفه:جلاش بالعسل وحشو السوداني
مقدم من :ميرفت رجب
مدة التحضير : 10 دقائق
مدة التسويه : 15 دقيقة
المقادير
نصف كيلو جلاش
ذبدة سايحة
سوداني مفروم
الطريقة
نحضر صنية مدهونة زبدة ونرص الجلاش
ورقة ورقة وندهنهم زبدة حتي نصف الكمية
ثم نضع السوداني ونكمل باقي الجلاش بنفس
الطريقة وندهن الوش زبدة ونقطعه بالسكينة
بالشكل اللي تحبيه وبعدين ندخله الفرن علي
180 في النصف وبعدين تحت الشواية ياخد
لون ولما يطلع من الفرن نسقيه بالشربات البارد
وبالف هناااا👌🏿👌🏿🌹
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق