طريقة عمل بسكوت السابليه
مقدمه من الشيف كريمه على
المقادير
2 كوب دقيق
كوب ذبدة ساقعه
نص كوب سكر بودره
نص كوب ماء ساقع
رشه ملح
طريقه التحضير
اخلطى الدقيق مع السكر البودره والبيكنج بودر وانزلى بالذبده الساقعه وافركيهم بين ايديكى لحد ما يبقى زى حبات الرمل ثم انزلى بالماء الساقع على الخليط ولمى العجين من غير ما تعجنى واحفظيها فى كيس فى الثلاجه على الأقل نص ساعه ترتاح ثم خرجيها وافرديها ما بين كيسين بسمك حوالى رفيع وقطعيه بالقطاعات كما موضح بالصور ورصيها فى صنية على ورقة زبده من غير ما تدهنيها
وممكن لو تحبي افردى العجينه فى قوالب التارت وخرميه بالشوكه ودخليه الفرن على درجة حرارة 180 لحد ما ياخد لون طلعيه وسبيه يبرد واحشيها بالنوتيلا ورشى بندق او بالمربي وبالف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق