مده التحضير:10دقايق
مده الطهى :20دقيقه
المقادير
500جرام صدور دجاج
250جرام مشروم فريش او معلب
بصله مقطعه شرايح او مفرومه
4ملاعق طعام زيت
ملعقة طعام زبده
ملعقة طعام دقيق
نصف ملعقة صغير ثوم مفروم
ذرة ملح
ذرة فلفل اسود او ابيض
مكعب مرقه دجاج
نصف كوب ماء ساخن
كوب كريمه طهى
(بديل الكريمه كوب حليب *ملعقة طعام قشطه بلدى)
طريقه التحضير
نتبل صدور الدجاج بالملح والفلفل ونقلبهم مع بعض جيدا
نحضر مقلاة ونضيف الزبده والزيت وعند ذوبان الزبدة نضيف صدور الفراخ ونحمرها جيدا فى الزبده والزيت ثم نضيف البصل والثوم فى نفس المقلاة اللى تم تحمير الفراخ ونقلبهم جيدا حتي البصل يتبل .
ثم نضيف المشروم ونقلبه مع البصل ونقلب حتي االمشروم يتبل نضيف ملعقة الدقيق ونقلبهم مع بعض نضيف مكعب المرق ونضيف نصف كوب الماء الساخن والكريمه والفراخ ونقلبهم جيدا ونتركهم غلوتين مع بعض على النار ونطفئ النار
مراجعه نسرين مشعل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق