مدة التحضير ٢٠ دقيقة
مدة الطهى ٢٠ دقيقة
المكونات
فراخ
طماطم
فلفل
بصل
ليمون
فلفل
ملح
شطة
بابريكا
ربع كوب زيت
طريقة التحضير
بعد غسل الفراخ جيدا ونقع في المحلول الملحي هنخرجة ونضعه في التتبيلة هنجيب الكبة ونضع البصل والطماطم والفلفل والبهارات وليمون وزيت ويخلط جيدا ثم نضع فيه الفراخ لمدة 4ساعات ثم توضع علي الشويه ساخنه مسبقنا ونقلب حتي تستوي وتقدم مع رز وسلطات وبالف هنا وشفا
مراجعة منى راضى
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق