الخميس، 27 مايو 2021

طريقة عمل الفراخ مشويه مقدمة من الشيف حنان ركابي




مدة التحضير ٢٠ دقيقة


مدة الطهى ٢٠ دقيقة 


المكونات 


فراخ 

طماطم 

فلفل

بصل

ليمون

فلفل

ملح

شطة

بابريكا

ربع كوب زيت

طريقة التحضير

بعد غسل الفراخ جيدا ونقع في المحلول الملحي هنخرجة ونضعه في التتبيلة هنجيب الكبة ونضع البصل والطماطم والفلفل والبهارات وليمون وزيت ويخلط جيدا ثم نضع فيه الفراخ لمدة 4ساعات ثم توضع علي الشويه ساخنه مسبقنا ونقلب حتي تستوي وتقدم مع رز وسلطات وبالف هنا وشفا 

 مراجعة منى راضى

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

باقى القليل من الزمن ع موعد إنطلاق مهرجان مصر للفن والجمال الموسم الثاني برئاسة الأستاذ /أحمدشوقى

  كتبت الاعلاميه د/نورا الشرقاوى  قريبا موعدانطلاق الموسم الثاني للمهرجان  وأكد رئيس المهرجان احمد شوقى ان الحضور مجاني محاضرات مجانيه لتوعي...