مقدمه من الشيف امال وهبه
مدة التحضير ٣٠ دقيق
مده الخبز ٣٥ دقيق
والتزين ٤٠دقيقه
مقادير الاسبونش
نصف كيلو اسبونش جاهز
٦بيضات
فانيليا
ملعقه طعام محسن جيل
نصف كوب ماء
طريقة التحضير
تخفق كل المكونات بالمضرب الكهربي او العجان حضر صينيه ٣٠×٣٠ونضع فيها ورق زبده ثم يصب العجين ويدخل الفرن مسبق التسخين علي درجة حراره ١٨٠ لمدة ٣٥ دقيقه
مكونات التزيين
كريم شانتيه
جناش شيكولاته (شيكولاته خام مذابه في قليل من اللبن علي بخار الماء)
كريز
كرسبي ابيض وبني
شيكولاته احجار ملونه
ورده
طريقة التزيين
تقسم كيكة الاسبونش ٣ او ٤ طبقات وبين كل طبقه طبقة كريم شانتيه ثم نجلس التورته كلها بالكريمه
ونقسمها الي نصفين
احدي النصفين نصب الشيكولاته المذابه
والنصف الاخر بكيس الحلواني نزينها
والتزين بالكرسبي والكريز والاحجار كما بالشكل
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق