تحياتي وتقديري للجميع
طريقه سهله وبسيطه لعمل
#الشكلمه
مقدمه من الشيف / أبو عبدالله
مدة التحضير ٣٠ دقيقه
مده الخبيز ٢٠ دقيقه
١٠٠جرام زبده او سمنه و٧٥ جرام عسل جلوكوز نحطهم على نار واطيه يسيحو بس
وفي ايناء العجين نحط نص كيلو جوز هند متوسط مش ناعم ولا خشنونقلب عليه السمنه والعسل اللي سيحناهم ونقلبهم ونضيف ٥ بيضات ومعلقه صغيرة فانيليا و٣٥٠ جرام سكر ونقلب كويس جدا وفي الأخر رشه دقيق خفيفه ونقلب كويس ويأما نعبي الكيس من غير بلبله ونصب يأما نشكلها بأدينا ونرص في الصينيه ولو عاوزين نزينها بكريز او مكسرات مفيش مشكله وتدخل الفرن على نار ١٨٠ درجه حتى تأخذ اللون الذهبي وتطلع تبرد شويه والف هنا
تحياتي للجميع
اخوكم
#ابوعلي
طريقه سهله وبسيطه لعمل
#الشكلمه
مقدمه من الشيف / أبو عبدالله
مدة التحضير ٣٠ دقيقه
مده الخبيز ٢٠ دقيقه
١٠٠جرام زبده او سمنه و٧٥ جرام عسل جلوكوز نحطهم على نار واطيه يسيحو بس
وفي ايناء العجين نحط نص كيلو جوز هند متوسط مش ناعم ولا خشنونقلب عليه السمنه والعسل اللي سيحناهم ونقلبهم ونضيف ٥ بيضات ومعلقه صغيرة فانيليا و٣٥٠ جرام سكر ونقلب كويس جدا وفي الأخر رشه دقيق خفيفه ونقلب كويس ويأما نعبي الكيس من غير بلبله ونصب يأما نشكلها بأدينا ونرص في الصينيه ولو عاوزين نزينها بكريز او مكسرات مفيش مشكله وتدخل الفرن على نار ١٨٠ درجه حتى تأخذ اللون الذهبي وتطلع تبرد شويه والف هنا
تحياتي للجميع
اخوكم
#ابوعلي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق