طريقة عمل الروست بيف method to make roast beef
مقدم من الشيف / محمد المغربي
By chef/ mohamed elmaghraby
المكونات
عرق تربيانكو او لوين 2 او 3 كيلو ثوم مقشر صحيح جزر وبصل مقطع
كرفس عيدان مقطع ورق لورو فلفل اسود ملح زيت ماء .مستردة
Ingredients
One whole piece of loin or tripianco
From 2 or 3 k.g nearby whole peeled cloves of garlic cubed carrots and onions
Stalks of celeries bay leaves blacke peppers & salts . Oil . Water mustard
التجهيز
15 دقيقة
Preperation time
15 minutes
وقت التسوية
من ساعتان ونصف الى ثﻻث ساعات
Cooking time
From two hours & half to three hours
طريقة التسوية
تتبل قطعة اللحم بالملح والفلفل الاسود بعد غرس الثوم بداخل فتحات نصنعها بسكينة رفيعة من عدة جوانب وندهن مستردة
نسخن الزيت ونشوح قطعة اللحم وممكن نلف اللوين بالدوبار وتشوح من جميع الجوانب وننزل بكل المكونات السابقة فوقها ونزود نصف ليتر ماء ونغلف بالورق الحرارى
بعد التسوية تبرد وتستخدم فى قسم الجارد مانجية كساندويتاش او مرايات لحمة بارد
وبالف هنا اخوتى واخواتى الكرام
Method of cooking
....seasoning with salt& black pepper after make small holes inside the meat by small knife inside the meat coating with mustard heat the oil and on a big pan and fry it in all sides also can tight the loin finally addind all the ingredients and pouring half litre of water cover with foil ..after finish let it in the fridge using it for sandwiches or arrange at mirrors in garde manger department. ..
Bon appetite
Pour vous
مقدم من الشيف / محمد المغربي
By chef/ mohamed elmaghraby
المكونات
عرق تربيانكو او لوين 2 او 3 كيلو ثوم مقشر صحيح جزر وبصل مقطع
كرفس عيدان مقطع ورق لورو فلفل اسود ملح زيت ماء .مستردة
Ingredients
One whole piece of loin or tripianco
From 2 or 3 k.g nearby whole peeled cloves of garlic cubed carrots and onions
Stalks of celeries bay leaves blacke peppers & salts . Oil . Water mustard
التجهيز
15 دقيقة
Preperation time
15 minutes
وقت التسوية
من ساعتان ونصف الى ثﻻث ساعات
Cooking time
From two hours & half to three hours
طريقة التسوية
تتبل قطعة اللحم بالملح والفلفل الاسود بعد غرس الثوم بداخل فتحات نصنعها بسكينة رفيعة من عدة جوانب وندهن مستردة
نسخن الزيت ونشوح قطعة اللحم وممكن نلف اللوين بالدوبار وتشوح من جميع الجوانب وننزل بكل المكونات السابقة فوقها ونزود نصف ليتر ماء ونغلف بالورق الحرارى
بعد التسوية تبرد وتستخدم فى قسم الجارد مانجية كساندويتاش او مرايات لحمة بارد
وبالف هنا اخوتى واخواتى الكرام
Method of cooking
....seasoning with salt& black pepper after make small holes inside the meat by small knife inside the meat coating with mustard heat the oil and on a big pan and fry it in all sides also can tight the loin finally addind all the ingredients and pouring half litre of water cover with foil ..after finish let it in the fridge using it for sandwiches or arrange at mirrors in garde manger department. ..
Bon appetite
Pour vous
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق