سمك قاروص البحر الابيض المتوسط سنجاري
مقدم من الشيف / محمد المغربي
مدة التحضير / 35 دقيقة
مدة التسوية / 40 دقيقة
المكونات :
سمك قاروص مفتوح من البطن او الظهر
بصل مقطع شرائح وفلفل اخضر والوان وطماطم شرائح وكسبرة خضراء مقطعة بالسكين وثوم مفروم ملح وفلفل اسود وكسبرة ناشفة وكمون وجنزبيل وزيت ذرة او عباد الشمس .
الطريقة:
تنظف السمكة من القشور والزوائد وتفتح وتنظف من الداخل وتتبل بالملح والبهارات وثوم مفروم وزيت وتدخل الفرن بعد 15 دقيقة نضع عليها الخضروات المقطعة والمتبلة ببقية التوابل وتدخل الفرن لتكمل السواء
وبالف هنا اخوتى الكرام
SEBASS Mediterranean sea Sengari
Served by Chef / Mohamed Elmaghraby
Time of preparation/ 35 minutes
Time of cooking / 40 minutes
Ingredients;
Sea bass fish opened & well cleaned
Shredded onion green& coloured pepper tomatoes green coriander minced by knife minced garlic salt black pepper dry coriander cumin ginger corn oil or sunflower oil.
Method of cooking;
Opened & well cleaned sea bass fish
inside and outside seasoning with salt& spices then a pinch of minced garlic adding oil and put inside oven moderated temperature for 15 minutes take it again and adding the rest of vegetables and spices then once again inside oven for 20 minutes..
Bon appétit pour vous mes amis
مقدم من الشيف / محمد المغربي
مدة التحضير / 35 دقيقة
مدة التسوية / 40 دقيقة
المكونات :
سمك قاروص مفتوح من البطن او الظهر
بصل مقطع شرائح وفلفل اخضر والوان وطماطم شرائح وكسبرة خضراء مقطعة بالسكين وثوم مفروم ملح وفلفل اسود وكسبرة ناشفة وكمون وجنزبيل وزيت ذرة او عباد الشمس .
الطريقة:
تنظف السمكة من القشور والزوائد وتفتح وتنظف من الداخل وتتبل بالملح والبهارات وثوم مفروم وزيت وتدخل الفرن بعد 15 دقيقة نضع عليها الخضروات المقطعة والمتبلة ببقية التوابل وتدخل الفرن لتكمل السواء
وبالف هنا اخوتى الكرام
SEBASS Mediterranean sea Sengari
Served by Chef / Mohamed Elmaghraby
Time of preparation/ 35 minutes
Time of cooking / 40 minutes
Ingredients;
Sea bass fish opened & well cleaned
Shredded onion green& coloured pepper tomatoes green coriander minced by knife minced garlic salt black pepper dry coriander cumin ginger corn oil or sunflower oil.
Method of cooking;
Opened & well cleaned sea bass fish
inside and outside seasoning with salt& spices then a pinch of minced garlic adding oil and put inside oven moderated temperature for 15 minutes take it again and adding the rest of vegetables and spices then once again inside oven for 20 minutes..
Bon appétit pour vous mes amis
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق