كتبت //السيده البيلي
مقدمه من السيده البيلي
خلطه المحاشي للمبتدئين
وقت التحضير ١٥ دقيقه
وقت الطهي ٢٠ دقيقه
نص كيلو صلصله طماطم طازه
4بصل مفروم
كوب زيت ع سمن
شبت. كسبره. بقدونس ربطه من كل نوع مقطعه ناعم
معلقه توم مفروم
كيلو أرز ابيض مصري
الطريقه
الأول هنشوح الفراخ أو اللحمه في الماده الدهنية كويس اوي ونشيلهم ونحط البصل في نفس الصينيه ونشوح لما يبدء يصفر ننزل ب التوم تشويحه وانزل بشفشق الصلصه وقلبي واتركيها ع نار هاديه وغطي وكل شوية بصي عليها وقلبي لحد مانلتقي الماده الدهنية طلعت فوق الصلصه هنزل بالارز مغسول كويس واقلب باستمرار حوالي 3دقايق وخلاص كدا اتركيه يبرد وقلبي فيه الخضره وظبطي الملح والفلفل والبهارات وابدءي لفي بقى والف هنا
مقدمه من السيده البيلي
خلطه المحاشي للمبتدئين
وقت التحضير ١٥ دقيقه
وقت الطهي ٢٠ دقيقه
نص كيلو صلصله طماطم طازه
4بصل مفروم
كوب زيت ع سمن
شبت. كسبره. بقدونس ربطه من كل نوع مقطعه ناعم
معلقه توم مفروم
كيلو أرز ابيض مصري
الطريقه
الأول هنشوح الفراخ أو اللحمه في الماده الدهنية كويس اوي ونشيلهم ونحط البصل في نفس الصينيه ونشوح لما يبدء يصفر ننزل ب التوم تشويحه وانزل بشفشق الصلصه وقلبي واتركيها ع نار هاديه وغطي وكل شوية بصي عليها وقلبي لحد مانلتقي الماده الدهنية طلعت فوق الصلصه هنزل بالارز مغسول كويس واقلب باستمرار حوالي 3دقايق وخلاص كدا اتركيه يبرد وقلبي فيه الخضره وظبطي الملح والفلفل والبهارات وابدءي لفي بقى والف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق