الفراخ المقرررررررمشه من ايدين
مقدمه من الشيف / نونا المأزونه ((شيماء ))
الطريقه مع المقادير
اي عدد من الفراخ تحبيه ...
هتقطعي الصدور أصابع ومتسلوقيهاش وهتسلقي باقي الفراخ زي طريقتك المعتادة وتكون تلت ارباع سوا ...
الصدور اللي قطعتيها تتبليها بالزبادي والتوم والبصل البودر وسنة كمون وفلفل اسمر وكسبرة ناعمه وكاري وتوابل فراخ ومللح وتسيبيها فالتتبيله تكوني سلقتي الفراخ المقطعه وسيبتيها تبرد تضيفيها مع صوابع الفراخ وتقلبيهم علشان كله يتبل سوا.
نسيبهم بقي ساعتين اقل حاجه وممكن نبيتها فالتتبيله تكون احلي واحلي.....
نجيب طبقين واحد هنحط فيه دقيق ومعاه كل التوابل اللي ذكرناها قبل كدة والتاني هنضرب فيه بيض ونفس التوابل وملح طبعا ونضيف نص معلقة خل ونزود مية ودقيق ونضرب يكون خليط وسط لاهو سايل ولا هو تقيل .....
نسخن زيت في طاسه عالنار وننزل الفراخ علي الخليط ونطلعه عالدقيق ونضغطه كويس ونطلعه عالطاسه ونوسطن النار ونقلبه كل شوية لحد ما نوصل للون الدهبي الحلو ..
مقدمه من الشيف / نونا المأزونه ((شيماء ))
الطريقه مع المقادير
اي عدد من الفراخ تحبيه ...
هتقطعي الصدور أصابع ومتسلوقيهاش وهتسلقي باقي الفراخ زي طريقتك المعتادة وتكون تلت ارباع سوا ...
الصدور اللي قطعتيها تتبليها بالزبادي والتوم والبصل البودر وسنة كمون وفلفل اسمر وكسبرة ناعمه وكاري وتوابل فراخ ومللح وتسيبيها فالتتبيله تكوني سلقتي الفراخ المقطعه وسيبتيها تبرد تضيفيها مع صوابع الفراخ وتقلبيهم علشان كله يتبل سوا.
نسيبهم بقي ساعتين اقل حاجه وممكن نبيتها فالتتبيله تكون احلي واحلي.....
نجيب طبقين واحد هنحط فيه دقيق ومعاه كل التوابل اللي ذكرناها قبل كدة والتاني هنضرب فيه بيض ونفس التوابل وملح طبعا ونضيف نص معلقة خل ونزود مية ودقيق ونضرب يكون خليط وسط لاهو سايل ولا هو تقيل .....
نسخن زيت في طاسه عالنار وننزل الفراخ علي الخليط ونطلعه عالدقيق ونضغطه كويس ونطلعه عالطاسه ونوسطن النار ونقلبه كل شوية لحد ما نوصل للون الدهبي الحلو ..
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق