المروار /
مده التحضير / 10 دقائق
مده الطهي / 20 دقيقه
تقديم / اشرف عبدالهادي
ملحوظه /
له اكتر من مقدار معظم مقاديره بتاخد لبن مكثف ولكن هذا المقدار تم تعيدله ليتناسب مع كل الناس نظرا لارتفاع سعر اللبن المكثف يعني اختراع ياكوتش
المقادير /
200/ جرام سكر خشن
200 /مياه عاديه ( يعني مش معدنيه )
100 / جرام كريمه فريش حلويات او لباني تمشي
100 / جرام بايبنج شفاف ( جيلي علي البارد )
100 / جرام شوكولاته بيضاء مقطعه قطع صغيره
20 / جرام جيلاتينه بودر ندوبها في 50 جرام مياه بارده ثم يتم تسخينها علي حمام مائي
الوان طبيعيه حسب الطلب
الطريقه /
نضع السكر والمياه في اناء يغلو علي النار لمده 15 دقيقه من اول الغليان
ننزل عليهم بالجيلي والكريمه غليان لمده 5 دقائق ثم نرفعهم من علي النار وننزل عليهم بالشوكولاته البيضاء مع التقليب المستمر حتي الزوبان ثم ننزل بالجيلاتينه ويقلبو جميعا ويصفو
ملحوظه /
1/ يصب علي التورت علي درجه حراره 29 او يكون دافئ
2 / التورته تكون بالفريزر قبل الصب عليها لمده لاتقل عن ساعه حيث تكون التورته مفرذه وهوا دافئ لهسوله انسيابه علي التورته
4 / يستخدم اي نوع شوكلاته بيضاء خام
5 / قبل صبه علي التورته يفضل ضربه بميكسر او خلاط منزلي ليخرج الفقاعات منه
6 / يستخدم لتجليس التورت والامواس والكيك
7 / يستخدم له الوان طبيعيه التي تستخدم لشغل الحلويات ( مصرح بيها من وزاره الصحه )
8 / الباقي منه يوضع في الثلاجه وحين استخدامه مره اخري نضعه علي حمام مائي ليصبح سائل بعد ان اصبح متماسك وبالهنا والشفا
مدير قسم المطبخ اكستر العرب الشيف / ايمان شلبى
رئيس التحريرأ / حمدى محمد
مده التحضير / 10 دقائق
مده الطهي / 20 دقيقه
تقديم / اشرف عبدالهادي
ملحوظه /
له اكتر من مقدار معظم مقاديره بتاخد لبن مكثف ولكن هذا المقدار تم تعيدله ليتناسب مع كل الناس نظرا لارتفاع سعر اللبن المكثف يعني اختراع ياكوتش
المقادير /
200/ جرام سكر خشن
200 /مياه عاديه ( يعني مش معدنيه )
100 / جرام كريمه فريش حلويات او لباني تمشي
100 / جرام بايبنج شفاف ( جيلي علي البارد )
100 / جرام شوكولاته بيضاء مقطعه قطع صغيره
20 / جرام جيلاتينه بودر ندوبها في 50 جرام مياه بارده ثم يتم تسخينها علي حمام مائي
الوان طبيعيه حسب الطلب
الطريقه /
نضع السكر والمياه في اناء يغلو علي النار لمده 15 دقيقه من اول الغليان
ننزل عليهم بالجيلي والكريمه غليان لمده 5 دقائق ثم نرفعهم من علي النار وننزل عليهم بالشوكولاته البيضاء مع التقليب المستمر حتي الزوبان ثم ننزل بالجيلاتينه ويقلبو جميعا ويصفو
ملحوظه /
1/ يصب علي التورت علي درجه حراره 29 او يكون دافئ
2 / التورته تكون بالفريزر قبل الصب عليها لمده لاتقل عن ساعه حيث تكون التورته مفرذه وهوا دافئ لهسوله انسيابه علي التورته
4 / يستخدم اي نوع شوكلاته بيضاء خام
5 / قبل صبه علي التورته يفضل ضربه بميكسر او خلاط منزلي ليخرج الفقاعات منه
6 / يستخدم لتجليس التورت والامواس والكيك
7 / يستخدم له الوان طبيعيه التي تستخدم لشغل الحلويات ( مصرح بيها من وزاره الصحه )
8 / الباقي منه يوضع في الثلاجه وحين استخدامه مره اخري نضعه علي حمام مائي ليصبح سائل بعد ان اصبح متماسك وبالهنا والشفا
مدير قسم المطبخ اكستر العرب الشيف / ايمان شلبى
رئيس التحريرأ / حمدى محمد
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق