المروار /
مده التحضير / 10 دقائق
مده الطهي / 20 دقيقه
تقديم / اشرف عبدالهادي
ملحوظه /
له اكتر من مقدار معظم مقاديره بتاخد لبن مكثف ولكن هذا المقدار تم تعيدله ليتناسب مع كل الناس نظرا لارتفاع سعر اللبن المكثف يعني اختراع ياكوتش
المقادير /
200/ جرام سكر خشن
200 /مياه عاديه ( يعني مش معدنيه )
100 / جرام كريمه فريش حلويات او لباني تمشي
100 / جرام بايبنج شفاف ( جيلي علي البارد )
100 / جرام شوكولاته بيضاء مقطعه قطع صغيره
20 / جرام جيلاتينه بودر ندوبها في 50 جرام مياه بارده ثم يتم تسخينها علي حمام مائي
الوان طبيعيه حسب الطلب
الطريقه /
نضع السكر والمياه في اناء يغلو علي النار لمده 15 دقيقه من اول الغليان
ننزل عليهم بالجيلي والكريمه غليان لمده 5 دقائق ثم نرفعهم من علي النار وننزل عليهم بالشوكولاته البيضاء مع التقليب المستمر حتي الزوبان ثم ننزل بالجيلاتينه ويقلبو جميعا ويصفو
ملحوظه /
1/ يصب علي التورت علي درجه حراره 29 او يكون دافئ
2 / التورته تكون بالفريزر قبل الصب عليها لمده لاتقل عن ساعه حيث تكون التورته مفرذه وهوا دافئ لهسوله انسيابه علي التورته
4 / يستخدم اي نوع شوكلاته بيضاء خام
5 / قبل صبه علي التورته يفضل ضربه بميكسر او خلاط منزلي ليخرج الفقاعات منه
6 / يستخدم لتجليس التورت والامواس والكيك
7 / يستخدم له الوان طبيعيه التي تستخدم لشغل الحلويات ( مصرح بيها من وزاره الصحه )
8 / الباقي منه يوضع في الثلاجه وحين استخدامه مره اخري نضعه علي حمام مائي ليصبح سائل بعد ان اصبح متماسك وبالهنا والشفا
والي لقاء اخر وايتم جديد ان احيانا المولي عزوجل
واللي هايقرا من غير مايعلق هاعرفه هههههه
مده التحضير / 10 دقائق
مده الطهي / 20 دقيقه
تقديم / اشرف عبدالهادي
ملحوظه /
له اكتر من مقدار معظم مقاديره بتاخد لبن مكثف ولكن هذا المقدار تم تعيدله ليتناسب مع كل الناس نظرا لارتفاع سعر اللبن المكثف يعني اختراع ياكوتش
المقادير /
200/ جرام سكر خشن
200 /مياه عاديه ( يعني مش معدنيه )
100 / جرام كريمه فريش حلويات او لباني تمشي
100 / جرام بايبنج شفاف ( جيلي علي البارد )
100 / جرام شوكولاته بيضاء مقطعه قطع صغيره
20 / جرام جيلاتينه بودر ندوبها في 50 جرام مياه بارده ثم يتم تسخينها علي حمام مائي
الوان طبيعيه حسب الطلب
الطريقه /
نضع السكر والمياه في اناء يغلو علي النار لمده 15 دقيقه من اول الغليان
ننزل عليهم بالجيلي والكريمه غليان لمده 5 دقائق ثم نرفعهم من علي النار وننزل عليهم بالشوكولاته البيضاء مع التقليب المستمر حتي الزوبان ثم ننزل بالجيلاتينه ويقلبو جميعا ويصفو
ملحوظه /
1/ يصب علي التورت علي درجه حراره 29 او يكون دافئ
2 / التورته تكون بالفريزر قبل الصب عليها لمده لاتقل عن ساعه حيث تكون التورته مفرذه وهوا دافئ لهسوله انسيابه علي التورته
4 / يستخدم اي نوع شوكلاته بيضاء خام
5 / قبل صبه علي التورته يفضل ضربه بميكسر او خلاط منزلي ليخرج الفقاعات منه
6 / يستخدم لتجليس التورت والامواس والكيك
7 / يستخدم له الوان طبيعيه التي تستخدم لشغل الحلويات ( مصرح بيها من وزاره الصحه )
8 / الباقي منه يوضع في الثلاجه وحين استخدامه مره اخري نضعه علي حمام مائي ليصبح سائل بعد ان اصبح متماسك وبالهنا والشفا
والي لقاء اخر وايتم جديد ان احيانا المولي عزوجل
واللي هايقرا من غير مايعلق هاعرفه هههههه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق