صوابع كنافه بالكاسترد
المكونات
كنافه طرح _ سمنه _ كاسترد
الطريقه
خدى جزء طويل من الكنافه بطول حوالى 25 سنتيمتر وافرديها وحطى الكاسترد البارد ولفيها ورصيها فى صينيه وانزلى عليها بالسمنه بزياده ودخليها الفرن على درجة حرارة 200 ولما تطلع صفى السمنه الزياده اسقيها شربات تقيل وبارد
الكاسترد
كوب لبن ساقع _2ملعقة نشا _ 2 صفار بيضة _ 2ملعقة سكر _ معلقة زبده
اخلطى كل المكونات على البارد وارفعيه على النار مع التقليب المستمر لحد ما يتقل وانزلى بمعلقه زبده
الشربات
كوب سكر _ كوب ماء _ كوب عسل جلوكوز
كل المكونات على النار وبعد ما يغلى هدى النار عليه لمدة 10 دقائق
مديره مطبخ اكسترا عرب الشيف / إيمان شلبي
المكونات
كنافه طرح _ سمنه _ كاسترد
الطريقه
خدى جزء طويل من الكنافه بطول حوالى 25 سنتيمتر وافرديها وحطى الكاسترد البارد ولفيها ورصيها فى صينيه وانزلى عليها بالسمنه بزياده ودخليها الفرن على درجة حرارة 200 ولما تطلع صفى السمنه الزياده اسقيها شربات تقيل وبارد
الكاسترد
كوب لبن ساقع _2ملعقة نشا _ 2 صفار بيضة _ 2ملعقة سكر _ معلقة زبده
اخلطى كل المكونات على البارد وارفعيه على النار مع التقليب المستمر لحد ما يتقل وانزلى بمعلقه زبده
الشربات
كوب سكر _ كوب ماء _ كوب عسل جلوكوز
كل المكونات على النار وبعد ما يغلى هدى النار عليه لمدة 10 دقائق
مديره مطبخ اكسترا عرب الشيف / إيمان شلبي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق