عش البلبل
الشيف المميز شيف ابراهيم السيد
المقادير
كنافه
سمن
مكسرات
عشق لا ينتهي يلا بينا عالطريقه بسرعه
بنجيب الكنافه وندعكها دعكه خفيفه ونبداء ناخد منها خيط رفيع ونلف علي قالب العش او علي اصبعنا الكبير ونحط بصاج لحد ما نكمل الكميه بتاع الصاج
ونحضر سمنه سايحة وسخنه ونرش الكنافه كلها قبل ما ندخلها الفرن وندخلها علي نار 180 درجة
لحد ماتاخد اللون الذهبي بتاعها
ونطلعها نصفيها من السمنه نسقيها بالقطر ونصفيها من القطر مشان ما يلزق بالصاج ومنعا للعفن
ونبداء نزينها بقي بالحشو فستق او كاجو او بندق او اللي بدك ياه
و تقدم بصحه وهنا
كتبت //السيده البيلي
الشيف المميز شيف ابراهيم السيد
المقادير
كنافه
سمن
مكسرات
عشق لا ينتهي يلا بينا عالطريقه بسرعه
بنجيب الكنافه وندعكها دعكه خفيفه ونبداء ناخد منها خيط رفيع ونلف علي قالب العش او علي اصبعنا الكبير ونحط بصاج لحد ما نكمل الكميه بتاع الصاج
ونحضر سمنه سايحة وسخنه ونرش الكنافه كلها قبل ما ندخلها الفرن وندخلها علي نار 180 درجة
لحد ماتاخد اللون الذهبي بتاعها
ونطلعها نصفيها من السمنه نسقيها بالقطر ونصفيها من القطر مشان ما يلزق بالصاج ومنعا للعفن
ونبداء نزينها بقي بالحشو فستق او كاجو او بندق او اللي بدك ياه
و تقدم بصحه وهنا
كتبت //السيده البيلي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق