السبت، 19 مايو 2018

عش البلبل

عش البلبل
الشيف المميز شيف ابراهيم السيد
المقادير
كنافه
سمن
مكسرات
عشق لا ينتهي يلا بينا عالطريقه بسرعه
بنجيب الكنافه وندعكها دعكه خفيفه ونبداء ناخد منها خيط رفيع ونلف علي قالب العش او علي اصبعنا الكبير ونحط بصاج لحد ما نكمل الكميه بتاع الصاج
ونحضر سمنه سايحة وسخنه ونرش الكنافه كلها قبل ما ندخلها الفرن وندخلها علي نار 180 درجة
لحد ماتاخد اللون الذهبي بتاعها
ونطلعها نصفيها من السمنه نسقيها بالقطر ونصفيها من القطر مشان ما يلزق بالصاج ومنعا للعفن
ونبداء نزينها بقي بالحشو فستق او كاجو او بندق او اللي بدك ياه
و تقدم بصحه وهنا
كتبت //السيده البيلي 

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

باقى القليل من الزمن ع موعد إنطلاق مهرجان مصر للفن والجمال الموسم الثاني برئاسة الأستاذ /أحمدشوقى

  كتبت الاعلاميه د/نورا الشرقاوى  قريبا موعدانطلاق الموسم الثاني للمهرجان  وأكد رئيس المهرجان احمد شوقى ان الحضور مجاني محاضرات مجانيه لتوعي...