ديسباسيتو الكنافة
مقدمة من /شرين محمد أم رحمة
المكونات
/ربع كيلو كنافة وسمنة بلدى 4معالق كبيرة و3معالق سكر بودرة
مجهزين شربات تقيل/2كوب سكر وكوب ماء وعصرة ليمونة
ومعلقتين عسل جلوكوز
مجهزين كريمة/بودرة كريم شانتيه خام مخفوقة بلبن ومعلقتين بودرة موس
مجهزين صوص شيكولا /مخفوق فى الخلاط كاكاو خام مع سكر ولبن وزيت
الطريقة/
نطلع الكنافة من الفليزر نفتتها فى كبة
ويا تشوحيها بسمنة على البوتاجاز او تضعى عليها سمنة وسكر بودرة وتدخليها فى صنية الفرن وكل شوية تقلبيها بالمعلقة على نار وسط
تطلع نسقيها شربات بارد
ونعملها طبقات
الطبقة الأولى /كنافة
الطبقة الثانية/كريمة
الطبقة الثالثة/الصوص
بالهنا
كتبت /السيده البيلي
مقدمة من /شرين محمد أم رحمة
المكونات
/ربع كيلو كنافة وسمنة بلدى 4معالق كبيرة و3معالق سكر بودرة
مجهزين شربات تقيل/2كوب سكر وكوب ماء وعصرة ليمونة
ومعلقتين عسل جلوكوز
مجهزين كريمة/بودرة كريم شانتيه خام مخفوقة بلبن ومعلقتين بودرة موس
مجهزين صوص شيكولا /مخفوق فى الخلاط كاكاو خام مع سكر ولبن وزيت
الطريقة/
نطلع الكنافة من الفليزر نفتتها فى كبة
ويا تشوحيها بسمنة على البوتاجاز او تضعى عليها سمنة وسكر بودرة وتدخليها فى صنية الفرن وكل شوية تقلبيها بالمعلقة على نار وسط
تطلع نسقيها شربات بارد
ونعملها طبقات
الطبقة الأولى /كنافة
الطبقة الثانية/كريمة
الطبقة الثالثة/الصوص
بالهنا
كتبت /السيده البيلي
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق