طاجن كوسا البشاميل
نقطع الكوسا حلقات و نشوحها مع ملح و فلفل اسود فى ملعقة زبدة و زيت
ثم نضيف ربع كوب مرق و نهدى النار الى ان تصبح الكوسا نصف سوا
و عندنا جبنة موتزارلا
نشوح البصل فى ملعقة زيت او زبد و بعدين نضيف اللحمة و الملح و الفلفل و بهارات
نضيف اللحمة المفرومه على الكوسة و نضيف كمان 4 ملاعق كبيرة بشاميل و نقلب جيداا
و نضع الكوسا فى صينية بايركس
ثم باقى البشاميل و على الوش الجبنة و رشة زعتر و تدخل الفرن لمدة 20 دقيقة
نقطع الكوسا حلقات و نشوحها مع ملح و فلفل اسود فى ملعقة زبدة و زيت
ثم نضيف ربع كوب مرق و نهدى النار الى ان تصبح الكوسا نصف سوا
و عندنا جبنة موتزارلا
نشوح البصل فى ملعقة زيت او زبد و بعدين نضيف اللحمة و الملح و الفلفل و بهارات
نضيف اللحمة المفرومه على الكوسة و نضيف كمان 4 ملاعق كبيرة بشاميل و نقلب جيداا
و نضع الكوسا فى صينية بايركس
ثم باقى البشاميل و على الوش الجبنة و رشة زعتر و تدخل الفرن لمدة 20 دقيقة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق