الأربعاء، 1 أغسطس 2018

الباميه بتكتها وأسرارها وطعمتها من ايد الشيف حسن كمال

طاجن الباميه باللحمه الضانى مقدم من الشيف /حسن كمال حسين مدة التحضير30دقيقة ومدة الطهى 25دقيقة
المقادير:
1\2 كيلو لحمه ضانى
1\2 باميه
1\2 كيلو طماطم
صلصه
بصل
ثوم
ملح
فلفل
كمون
بهارت
مكعب مرق
سمن
طريقة التحضير:
- فى حله على النار نضع سمن وثوم ونضع فيها الباميه ونقلبهم مع بعض كويس
- ثم نضع عليهم ثوم وبصل ونقلبهم مع بعض كويس اوى
- نسلق اللحم فى اناء على النار فى ماء مغلى نضع جزر وبصل وكرات وورق لورا وبهارات لحم وفلفل وملح وحبهان
- ثم نضع على الباميه الطماطم وصلصه الطماطم
- نضع عليها التوابل ملح وفلفل وبهارات وكمون ومكعب مرق
- نسيبها تتسبك كويس و اللحمه تستوى نضع اللحمه على الباميه
- نضع  الباميه واللحمه فى الطاجن
- ندخله الفرن على 180 درجه لمدة 25 دقيقه والف هنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

باقى القليل من الزمن ع موعد إنطلاق مهرجان مصر للفن والجمال الموسم الثاني برئاسة الأستاذ /أحمدشوقى

  كتبت الاعلاميه د/نورا الشرقاوى  قريبا موعدانطلاق الموسم الثاني للمهرجان  وأكد رئيس المهرجان احمد شوقى ان الحضور مجاني محاضرات مجانيه لتوعي...