السبت، 4 أغسطس 2018

الكلاوي بجمالها وطعمتها من شيف الروائع طارق السبكي

طريقة سهلة وبسيطة للكلاوى مدة التحضير. ١٥ دقيقة مدة الطهى ٢٠ دقيقة المقادير نصف كيلو كلاوى مقطعة جيليان ٢ بصل مقطع جيليان ٢ فلفل مقطع جيليان ٢ طماطم مقطع جيليان ملعقة صغيرة ثوم مفروم ملعقة كبيرة خل ملح كمون بهارات فلفل اسود زيت الطريقة.. في مقلاة علي النار نضع الزيت ثم نضع الكلاوى وتقلب ثم اضافة البصل ويقلب ثم الفلفل والثوم ويقلب حتي قرب النضج بنضيف الطماطم ويقلب ثم الملح والبهارات والكمون والفلفل الاسود ثم يقلب مع اضافة الخل وتقلب حتي النضج وتقدم بالف هنا وشفا مع تحياتي الشيف طارق السبكي

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

باقى القليل من الزمن ع موعد إنطلاق مهرجان مصر للفن والجمال الموسم الثاني برئاسة الأستاذ /أحمدشوقى

  كتبت الاعلاميه د/نورا الشرقاوى  قريبا موعدانطلاق الموسم الثاني للمهرجان  وأكد رئيس المهرجان احمد شوقى ان الحضور مجاني محاضرات مجانيه لتوعي...