القرص الطرية بالقشطه والجبنه تحفه جدا جدا والله طعمها خيال.مقدمة من /سها سامي
مدة التحضير/10دقاءئق
مده التخمير /نصف ساعه
نبدء (بسم الله الرحمن الرحيم )
المقادير:كيلو دقيق وعليهم ملعقه كبيره خميره فوريه بحب نوع دريم جدا ف العجين وعليهم ملعقه ملح صغيره ونصف ملعقة سكر ونقلب كويس ثم نضع المواد السايله 4ملاعق قشطه اتفقنا اني بحوشها من وش اللبن ونعجن ونزود لبن دافئ ونعجن كويس جدا لحد العجينه ما تبقي طريه ولينه كدا وتبقي تحفه ف إيدك نسيبها ترتاح نصف ساعه وبعدين ناخد كور ف حجم البيضه الصغيره ونحشيها جبنه اي نوع تحبيه انا حطيت جبنه بيضه قديمه ونقفلها بايدينا كويس ونبططها ونحطها ف صنيه مدهونه سمنه ونغرزها بشوكه عشان متقبش اوي ونسيبها تخمر تاني ربع ساعه وندهن وشها بشويه لبن عليهم ملعقة سمنه صغيره وممكن حبة البركه بس خلصانه عندي وندخلها ف الفرن ع الرف الوسطاني ونشعل الفرن والشوايه مع بعض ونطلعها نغطيها عشان متنشفش
وبالهنا والشفا.
احبكم ف الله💖💖💖
مدة التحضير/10دقاءئق
مده التخمير /نصف ساعه
نبدء (بسم الله الرحمن الرحيم )
المقادير:كيلو دقيق وعليهم ملعقه كبيره خميره فوريه بحب نوع دريم جدا ف العجين وعليهم ملعقه ملح صغيره ونصف ملعقة سكر ونقلب كويس ثم نضع المواد السايله 4ملاعق قشطه اتفقنا اني بحوشها من وش اللبن ونعجن ونزود لبن دافئ ونعجن كويس جدا لحد العجينه ما تبقي طريه ولينه كدا وتبقي تحفه ف إيدك نسيبها ترتاح نصف ساعه وبعدين ناخد كور ف حجم البيضه الصغيره ونحشيها جبنه اي نوع تحبيه انا حطيت جبنه بيضه قديمه ونقفلها بايدينا كويس ونبططها ونحطها ف صنيه مدهونه سمنه ونغرزها بشوكه عشان متقبش اوي ونسيبها تخمر تاني ربع ساعه وندهن وشها بشويه لبن عليهم ملعقة سمنه صغيره وممكن حبة البركه بس خلصانه عندي وندخلها ف الفرن ع الرف الوسطاني ونشعل الفرن والشوايه مع بعض ونطلعها نغطيها عشان متنشفش
وبالهنا والشفا.
احبكم ف الله💖💖💖
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق