السبت، 4 أغسطس 2018
كبدة اسكندراني ايووووه علي جمالها من المبدع الشيف طارق السبكي
كبدة اسكندراني
مدة التحضير ١٥ دقيقة
مدة الطهي ٢٠ دقيقة
المقادير
نصف كيلو كبدة اسكنراني
٣ فلفل رومي حار مقطع جيليان
ملعقة صغيرة ثوم مفروم
كمون
ملح
بهارات
ليمونة معصورة او ملعقة صغيرة خل
زيت
الطريقة ..
في مقلاة علي النار نضع الزيت ثم الكبدة وتقلب ثم نضيف الفلفل ويقلب ثم اضافة الثوم ويقلب قليلا ثم الملح والكمون والبهارات وعصير الليمون او الخل ويقلب حتي نضج الكبدة وتقدم مع بطاطس مقلية بوم فريت والارز وبالف هنا وشفا
مع تحياتى الشيف طارق السبكى
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
باقى القليل من الزمن ع موعد إنطلاق مهرجان مصر للفن والجمال الموسم الثاني برئاسة الأستاذ /أحمدشوقى
كتبت الاعلاميه د/نورا الشرقاوى قريبا موعدانطلاق الموسم الثاني للمهرجان وأكد رئيس المهرجان احمد شوقى ان الحضور مجاني محاضرات مجانيه لتوعي...
-
بيكاتا لوبزا مقدم من الشيف محسن المعماري مدة التحضير 10دقائق مدة الطهي 20 دقيقه المقادير 350 غم صدور دجاج 1 بصله 2 ملعقة مشروم 1م...
-
كتب / حمدى محمد فرش الميك اب ايه الفرش الى لازم تكون عندك قبل ما اقولكو اشكال الفرش واستخدماتها هقولكو انوعها علشان تعرفو الفرق واستخ...
-
ميادة مرزوق كتب : حمدى محمد ميادة مرزوق فنانه متميزة فى فنون التجميل والميكاب تحدثت ميادة قائلة : انا اسمي ميادة محمد ...
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق