الجمعة، 3 أغسطس 2018

الكبدة المشوية بتكاتها وجمال التقديم من شيفنا الفنان طارق السبكي

كبدة مشوية
مدة التحضير ١٥ دقيقة
مدة الطهي ٢٠ دقيقة
المقادير
نصف كيلو كبدة شرائح
عصير بصل
عصير طماطم مبشورة ومصفيه
ملح
فلفل اسود
بهارات
ملعقة خل
نصف ليمونة
ثوم مفروم
كمون
علبة ذبادى
زيت
الطريقة
في طبق واسع وعميق نضع الكبدة مع عصير البصل والطماطم والملح والخل والكمون والثوم والذبادى والبهارات والفلفل الاسود وعصير الليمون ويقلب ثم تترك نصف ساعة علي الاقل ثم تشوى علي الفحم او الجيريل او في طاسة علي النار او تدخل الفرن وبالف هنا وشفا مع تحياتي الشيف طارق السبكى

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

باقى القليل من الزمن ع موعد إنطلاق مهرجان مصر للفن والجمال الموسم الثاني برئاسة الأستاذ /أحمدشوقى

  كتبت الاعلاميه د/نورا الشرقاوى  قريبا موعدانطلاق الموسم الثاني للمهرجان  وأكد رئيس المهرجان احمد شوقى ان الحضور مجاني محاضرات مجانيه لتوعي...